12-10-10

dvd: dieren uit de buurt

Wat leuk Matthias had een dvd mee over het leven van de dieren.
Vele dieren kwamen aanbod, de kleuters vonden het super leuk en zeker met de animatiefilmpjes en de liedjes. We zijn in de voormiddag beginnen kijken, en in de namiddag hebben dan verder gekeken.

korte beschrijving:

Deze DVD zal uw kind boeien en stimuleren, en biedt u en uw kind talrijke gelegenheden om op elkaar te reageren!
DVD Dieren uit de buurt. Leerzame avonturen in dierenland. Dieren spreken tot de verbeelding van ieder kleintje. Ze zijn grappig, kleurrijk en je kunt ze heerlijk knuffelen. Op deze DVD maakt uw kindje een vrolijke reis door dierenland. Woef woef, kwaak kwaak, veel plezier!
Kleurrijk, herkenbaar en rustig. De korte en kleurrijke filmpjes worden begeleid door speciaal bewerkte klassieke muziek. Deze werkt niet alleen rustgevend, maar prikkelt ook de fantasie en creativiteit van uw kleintje. En … u zult zien dat uw kindje keer op keer verrast opkijkt en mee brabbelt wanneer er weer zo’n grappig bloemetje, herkenbaar voorwerpje en lief diertje in beeld verschijnt. Altijd in kalm tempo, zodat zelfs de kleinste oogjes en oortjes alle avonturen goed kunnen volgen.
Dieren uit de buurt maakt deel uit van de geïntegreerde Baby Einstein familie van bekroonde video's, DVD's, muziekopnamen, ontdekkingskaarten, software, boeken en speelgoed, voor het ontdekken van kunst, muziek, taal, natuurwetenschappen en de natuur.

enkele sfeerbeelden en een kort filmpje:

SL371916.JPGSL371917.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

SL371919.JPGSL371921.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

SL371932.JPG

SL371934.JPG

 

 

 

 

 

 

 

SL371939.JPGSL371933.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 filmpje:


 

 

 

 

22:38 Gepost door Hanne Blomme | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.